SENDERISME TREKKING

Sortides de ½ dia

En aquestes sortides podem visitar alguns estanys o fer una passejada per algunes de les valls més accessibles d’Andorra. Aquestes sortides són ideals per realitzar una primera presa de contacte amb l’entorn muntanyenc.

Sortides d’1 dia

Les sortides d’un dia ens permetran assolir els cims més emblemàtics d’Andorra, multituds d’estanys d’alta muntanya passant per valls tan excepcionals com les Valls del Madriu-Perafita-Claror (patrimoni mundial de la UNESCO), Sorteny, Incles etc…Les sortides d’un dia també són perfectes per fer-les a la “carta”.

Sortides de 2 o més dies

Immersió total en l’entorn muntanyenc !!Podreu fer nit(s) en refugis guardats amb totes les comoditats que ofereixen aquests “hotels d’alta muntanya”, en refugis no guardats per gaudir al màxim de la tranquil·litat de les nostres muntanyes o inclús sota un sostre d’estrelles fent vivac.

Natura

Si ho desitges es poden fer sortides amb la finalitat d’observar la flora o la fauna de les nostres muntanyes.En el cas de la fauna, les sortides es realitzaran en grups molt reduïts per tal d’aconseguir una discreció total dins les diferents reserves del principat.

Grans recorreguts

A part dels GR7 i GR11 que passen per les nostres muntanyes, a Andorra tenim el GRP.El GRP és un camí de gran recorregut que dóna la volta al país en aproximadament 100kms. És possible recorre’l fent diferents etapes en 4 o 5 dies.

Culturals

La Ruta del Ferro d’Andorra. Per conèixer la que va ser la primera indústria del Principat. Amb una visita al final de la  ruta, de la Farga Rosell.

Orientació

Com ens podem orientar en muntanya ? Us proposem realitzar diferents activitats amb la finalitat d’aprendre a utilitzar els mapes i la brúixola per tal de situar-nos i orientar-nos correctament a la muntanya.

COBERTURES ASSEGURANÇA DIA

Cobertures assegurança de dia contractada amb l'organització


Cobertures assegurança individual dia: 3000€ assegurança vida i invalidesa , despeses sanitaries fins 1500€

This will close in 20 seconds