Itinerari : Camí de Rocafort.

 o   Època realització: Tot l’any.

o   Públic: Apte per a nens i adults

o   Dificultat: VERDA

o   Transport: Sortida i arribada desde l’hotel.

o   Lloc de sortida: Parquing abans d’arribar Rabassa.

o   Itinerari: Aquest itinerari que transcorre per sota la muntanya de Rocafort ens farà gaudir d’unes vistes úniques de la parròquia de St. Julià. L’inici del recorregut ens permetrà comprovar el fort contrast a nivell de vegetació que podem trobar dins d’una mateixa zona depenent de l’orientació de les seves vessants. En poc temps passarem d’una vessant Nord amb una vegetació típica de muntanya a vessant Est o Sud-Est amb una canvi sobtat de vegetació que serà més aviat de tipus mediterrani. L’orografia del terreny ens mostrarà igualment quines son encara avui dia les causes de l’erosió de les muntanyes i quin és el procés que mica a mica segueix esculpint els nostres paisatges. 

o   Desnivell aprox.: +500m  -530m

o   Duració: 3h.  

 

o   Pedagocia i natura : L’objectiu de la sortida serà entendre quina és la influència directa que hi ha entre l’orientació de les vessants sobre la comunitat vegetal existent així com visualitzar quins són els diferents processos d’erosió que segueixen actuant.

o   Material : Calçat de tipus muntanya, roba còmoda per caminar, ulleres, gorra, protecció solar, aigua i menjar de tipus barretes de cereals, fruits secs etc.

COBERTURES ASSEGURANÇA DIA

Cobertures assegurança de dia contractada amb l'organització


Cobertures assegurança individual dia: 3000€ assegurança vida i invalidesa , despeses sanitaries fins 1500€

This will close in 20 seconds