Diumenge 16 de Juny de 2019

Presentació:

Al juny com ja es habitual, arriba la travessa més popular de les Valls. Aquest any podreu triar entre fer la Travessa de les 3 Parròquies amb el recorregut tradicional o bé iniciar-vos en el mon de l’orientació en la prova que farem a la Cota 2000 de Naturlandia.

El traçat serà, amb sortida al camí de les Fonts en direcció a coll Jovell per continuar i adentrar-vos a la la Vall del Madriu, Fontvert, cabana de la Farga, Estall Serrer, collada de la Maiana, refugi de Claror, collada del Pic Negre, coll de Finestres, refugi de Roca de Pimes i arribada a Naturlandia Cota 2000.

Pels qui haguèu escollit l’Orientació tant si sou experts o novells podreu gaudir d’un recorregut pel bosc de la Rabassa.

Com ja es costum, tots els participants rebran un obsequi i podran gaudir del dinar de germanor. 

 

Com sabeu un dels residus més perjudicials pel medi ambient és el plàstic. Un any mes NO possarem gots de plàstic als avituallaments. Posarem a la vostra disposició al lliurament de dorsals i a la sortida un EcoGot a 5€, d’aquesta manera col·laborarem tots una mica mes en la conservació del medi ambient.

COBERTURES ASSEGURANÇA DIA

Cobertures assegurança de dia contractada amb l'organització


Cobertures assegurança individual dia: 3000€ assegurança vida i invalidesa , despeses sanitaries fins 1500€

This will close in 20 seconds