Dissabte 10 d’Octubre de 2020

ATENCIÓ!!! ültim dia INSCRIPCIONS amb dorsal personalitzat el 22 de setembre de 2020

Places lliures

Presentació:

URBAN TRAIL, UNA CURSA 100% ESCALDENCA

Urban Trail és la cursa, proposada pel Comú d’Escaldes-Engordany, que fusiona els camins tradicionals que uneixen la ciutat amb la muntanya. Els participants de l’Urban Trail podran gaudir de les espectaculars vistes de la Vall del Madriu (reconeguda Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i de la vessant solana de la muntanya escaldenca.

 

La cursa proposa quatre recorreguts de diferent distància i desnivell, el que la fa accessible a tothom; des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició a la muntanya. Tots els recorreguts comencen i finalitzen al Prat del Roure i comparteixen la ruta verda, la més urbana.

 

GROGA / 3 KM / FAMILIAR

La ruta groga té un recorregut de 3 km, per zona urbana. El punt de sortida és el Prat del Roure, seguint el passeig del riu fins a arribar al pont d’Engordany, puja fins a St. Jaume, el pont dels Escalls i finalitza al Prat del Roure.

 

VERDA / 5 KM / URBANA

La ruta verda té un recorregut de 5 km, per zona urbana. El punt de sortida és el Prat del Roure, seguint el passeig del riu fins a arribar al pont d’Engordany, puja fins a St. Jaume, Coll de Jou (punt més elevat, 1266 m) d’on els participants poden gaudir d’unes vistes espectaculars de la parròquia i de la vall, i baixa per St. Romà dels Vilars, el pont dels Escalls i finalitza al Prat del Roure.

 

BLAVA / 10KM

La ruta blava té com a punt de sortida el Prat del Roure, i puja cap a la Vall del Madriu, concretament fins al pont de Sassanat (punt més elevat, 1356 m), passant pels camins urbans que uneixen la ciutat amb la muntanya. El recorregut de baixada és per camins de muntanya fins a arribar al Pont de la Tosca, on s’uneix amb el recorregut urbà de la Ruta Verda per arribar novament al punt de partida.

 

VERMELLA / 21KM

 

La ruta vermella, la que va dirigida a corredors més experimentats, proposa un recorregut més de muntanya, especialment per la Vall del Madriu, ja que sortint des del Prat del Roure, puja fins a Entremesaigües, el refugi de Font Vert (punt més elevat 1886 m) i baixa per Coll Jovell, el pla de St. Miquel d’Engolasters fins arribar al Pont de la Tosca, on s’uneix al recorregut verd per completar els quilòmetres restants.

Aforament d’inscrits màxim de 550 persones.

Com sabeu un dels residus més perjudicials pel medi ambient és el plàstic. Per ser solidaris amb el medi ambient hem pres una iniciativa de NO posar gots de plàstic als avituallaments.