Itinerari : Ruta dels Bunquers de la Rabassa.

o       Època realització: Tot l’any. A l’hivern es fa amb raquetes.

o       Públic: Apte per a nens i adults

o       Transport: Us recollim i tornem a l’hotel.

o       Itinerari: Sortida davant de la caseta del tiquets de la Rabassa, d’allí sortim direcció al Prat de Conangle fins el final, agafem el camí i un tros de corriol arribem a la pista que puja al Planell de Pinés, no la seguim i creuem el riu Runer per pujar una mica i arribar al primer búnquer, situat al lateral del planell d’on domina tot el mateix.

D’allí anirem seguint l’excursió seguint la línia dels búnquers fins un total de 8. El següent situat just al cap de vall de la collada de Sarset, el tercer dominant tota la zona d’accés a la Solana de Caborreu, ja que està situat en un indret alt damunt del Rec de Caborreu en el Planell de la Cuca, un altre d’interesant el trobem a l’inici del camí que va direcció al Coll de Finestres, fins arribar al situat a dalt de tot de Calm Ramonet a 2.507 metres.

o       Desnivell acumulat: 500 metres. I uns 10 Km de recorregut aproximadament.

o       Duració: Unes 4h

o       Pedagogia i natura: Durant el recorregut anirem intercalant explicacions de la història relacionada amb els búnquers, el perquè de la seva construcció, el lloc, la seva utilització real, etc.

Al final en el búnquer de dalt de Calm Ramonet, podem mirar a una i altra banda totes les serralades, per una banda el Cadí, per l’altra el Port Negre, al fons fins i tot les antenes de l’Orri de Sant Joan de l’Erm. A més de parlar de les morrenes i altres formes geològiques més pròximes.

COBERTURES ASSEGURANÇA DIA

Cobertures assegurança de dia contractada amb l'organització


Cobertures assegurança individual dia: 3000€ assegurança vida i invalidesa , despeses sanitaries fins 1500€

This will close in 20 seconds